Våra medarbetare: Monika Horvat

Så, nu har vi jagat rätt på Monika Horvat på ekonomiavdelningen. Monika är relativt ny hos oss på FS Data men vi känner henne redan som glad-Monika.

Hej Monika, vem är du och vad gör du hos oss?
Hej! Jag jobbar som redovisningsekonom, sköter löner, bokför in och utbetalningar tillsammans med mina kollegor på ekonomiavdelningen.

Vad gör du annars när du inte är här på FS Data?
Jag umgås med min familj och vänner. Jag gillar att baka när jag får lite extra tid över. Jag tycker mycket om att promenera i skogen. På senaste tiden har jag även börjat med yoga, som är en skön avkopplande motionsform.

Du är en av tre på vår nya ekonomiavdelning. Hur känns det att komma in i en helt ny avdelning på en ny arbetsplats?
Vi har jobbat tillsammans innan så det var inte så jobbigt och jag har känt mig välkommen ända sedan starten av mina nya arbetskollegor här på FS data. De har hjälpt mig tillrätta i min roll här.

Är det någon skillnad att jobba med ekonomi hos oss eller någon annanstans? Är det sant att en ekonomiavdelning inte kan jobba utan Excel?
En ekonomiavdelning skiljer sig inte så mycket för i stort sett ska samma saker skötas men i olika program.  Haha Excel är ett bra redskap i vår värld!

Nu är vi väldigt nära julen. Hur kommer du att fira jul i år?
Jag älskar julen och den firas alltid med min familj och släkt med traditionell julmat som till exempel sill, lax, jansson, skinka, köttbullar med mera.

Fem snabba:
Kulram eller räknesticka?   Kulram
Hamburgare eller kebab?    Kebab
Söderhavsö eller fjällvandra?   Söderhavsö
Nattklubb eller bingohall?   Nattklubb
Nic & the Family eller The Sounds?   The Sounds (Va? reds. anm.)

– Då är vi nästan klara, men vi skulle vilja be dig att skicka bollen vidare och till vem samt vad skall vi fråga henne/honom om?
Jag skickar bollen vidare till Johan Asplund och jag undrar hur den nya support-avdelningen fungerar efter utökningen?

You Might Also Like