Fjärrsupport, nu med mobila enheter

Förutom att leverera så snabba, stabila och säkra tjänster som möjligt så arbetar vi aktivt med att utveckla och förbättra vår kundtjänst och support. Att komma igång med sin hemsida, e-post eller server ska vara enkelt. Men om man ändå fastnar, då ska vi alltid finnas där för våra kunder.

För två år sedan introducerade vi fjärrsupport med Teamviewer. Via fjärrsupporten kan våra tekniker ansluta till, samt kontrollera, våra kunders datorer. Detta enbart på initiativ av kund. På så sätt kan vi t ex konfigurera ett e-postprogram, få in rätt FTP-inställningar osv.

Under dessa två år har vi hjälpt närmare 5 000 kunder via fjärrsupporten!

Nu för tiden är det inte bara datorer som används för hemside- och e-posthantering. Mobila enheter och surfplattor är som bekant väldigt populära. Det är därför roligt att få berätta att vår fjärrsupport har stöd för mobila enheter!

Fjärrsupport med mobila enheter

Med mobila enheter avses smarta telefoner och surfplattor, baserade på Android och iOS. För båda dessa system finns nu en Teamviewer-app som är helt kostnadsfri att ladda ner och använda.

Du har väl sett att vår kundtjänst är öppen som vanligt hela sommaren? Vardagar mellan kl. 8-22 (fredagar till kl. 17) samt helger mellan kl. 10-15. Kontakta gärna vår kundtjänst vid frågor om våra tjänster i sommar!

Så här fungerar vår fjärrsupport med mobila enheter:

  1. Besök vår supportsida på fsdata.se/support/ och klicka på länken för Fjärrsupport/Teamviewer.
  2. Om Teamviewer inte redan är installerat skickas du till Googles Play Butik eller Apples App Store, där du kan hämta Teamviewer QuickSupport helt kostnadsfritt. När programmet har startat visas ett ID-nummer, som du uppger för vår supporttekniker.
  3. När vår tekniker fjärransluter får du en fråga om du vill tillåta det. Gör så, sedan hanterar vi resten av ärendet. Du kan givetvis hela tiden se vad vår tekniker gör med telefonen/plattan och när som helst avbryta anslutningen.

Vi hoppas att detta kan vara till ytterligare hjälp för våra kunder. Om ni har några frågor kring vår fjärrsupport, lämna gärna en kommentar nedan!

You Might Also Like