Stor uppdatering av WooCommerce-guider

För lite mer än två år sedan introducerade vi på FS Data fem stycken guider till e-handelslösningen WooCommerce. Det var precis när WooCommerce hade lanserats och det fick oss även att översätta WooCommerce till svenska. Guiderna har lästs och följts av tusentals svenska e-handlare, vilket glädjer oss mycket.

Nu har vi gått igenom dessa guider och gjort en stor uppdatering av dem. Flera nya saker har tillkommit och en del äldre saker (som inte längre är giltiga) är borttagna. De uppdaterade WooCommerce-guiderna är fritt tillgängliga här:

Installera WooCommerce och lägg till produkter (1/5)
Frakt och moms i WooCommerce (2/5)
Hantera betalningar i WooCommerce (3/5)
Kundorderflöde och Fortnox i WooCommerce (4/5)
WooCommerce-appen & bra tillägg (5/5)

Bland nyheterna i dessa guider märks bl a en integration av WooCommerce och Fortnox. Det är en riktigt intressant lösning, som tar WooCommerce till nästa nivå. Nu är WooCommerce inte längre en e-handelslösning enbart för mindre sidor och entusiaster, utan en plattform som täcker alla behov.

Vi hoppas att ni uppskattar våra WooCommerce-guider och att de kan bidra positivt till era e-handelssidor. Om det är något särskilt som ni vill läsa mer om vad gäller WooCommerce (eller WordPress), lämna då gärna en kommentar här. FS Data är trots allt Sveriges mest WordPress-vänliga webbhotell! 😉

You Might Also Like