Sveriges garanterat billigaste domäner

FS Data erbjuder sedan tidigare Sveriges billigaste .se domäner. Det har varit väldigt uppskattat av våra kunder, så nu tar vi nästa steg och sänker priset på fler toppdomäner – samt inför en lägsta pris-garanti!

Fr o m idag 26/9 erbjuder vi registrering (med 1 årsavgift) under följande toppdomäner för 45 kr:

.se, .nu, .com, .net, .org, .biz, .info, .name & .eu

Om domänen förnyas efter ett år gäller vår ordinarie årsavgift (se domäner & priser). Priset är angivet exkl. moms och det gäller varje dag, året om. Det här är ingen kampanj, det här är ett fast pris hos oss.

Billigast domännamn hos FS Data– Lägsta pris-garanti på domäner

Vi erbjuder Sverige billigaste domännamn. Det vill vi förtydliga med en lägsta pris-garanti. Om du registrerar ett domännamn, under ovanstående toppdomäner, till ett lägre ordinarie pris hos någon annan så får du mellanskillnaden tillbaka från oss.

Läs gärna mer om det här: Lägsta pris-garanti på domäner.

– Kostnadsfri domänhantering med e-post

Med domännamn hos oss ingår även en helt kostnadsfri domänhantering där man fritt kan peka sina domäner och subdomäner samt få riktiga e-postkonton (med POP3/IMAP, SMTP, webbmail osv.) hos oss.

Läs mer om det här: Domänhantering hos FS Data.

– Uppgradera enkelt till webbhotell

Med domännamn hos oss är det enkelt att uppgradera till våra prisvärda och kraftfulla webbhotellspaket. Då får man även möjlighet och utrymme till hemsidor, med funktioner som enkel installation av WordPress, Joomla m.m., ordentlig säkerhetskopiering, telefon- och e-postsupport samt mycket mer därtill.

Här kan du läsa mer om det: Webbhotell hos FS Data.

Har du några frågor eller funderingar om detta? Lämna gärna en kommentar här nedan!

You Might Also Like