Vårens roligaste bok tävling!

Känner ni till Skyltat.se? Det är klart ni gör det! Sveriges roligaste skyltsajt har levererat särskrivningar, arga lappar, tokiga rubriker och kanske inte helt genomtänkta skyltar i en rasande takt till 100 000-tals svenskar sedan 2009.

Skum kanin med ananassmakMed bidrag från sina flitiga och skarpsynta läsare har David Stark och Stellan Löfving, som står bakom Skyltat.se, precis släppt en bok med det bästa från denna roliga sida. Boken ”Skum kanin med ananassmak” ligger – med all rätt – högt upp på topplistorna hos bokhandlare över hela Sverige.

Själva sidan Skyltat.se, med dess systersidor, ligger sedan några år tillbaka i ett WordPress-nätverk på en VPS hos oss på FS Data. Med den trafik och uppmärksamhet som David och Stellans skyltsida har fått så är det ett strålande exempel på hur snabba och kraftfulla FS Datas VPS-tjänster är.

Igår kväll var flera av oss från FS Data på releasefesten för ”Skum kanin med ananassmak”. Det var en rolig och gemytlig upplevelse på Bonden Bar i Stockholm. Kvällen till ära så bjöds det bl a på skumkaniner till alla gäster.

Vi fick även med oss 5 st signerade exemplar av denna nya bok, som vi vill ge bort till er – våra besökare och kunder.

Vill du få ett exemplar av ”Skum kanin med ananassmak”? Dela detta inlägg på Facebook eller Twitter!

Vi väljer ut 5 st vinnare som får boken på posten nästa vecka.

Även om du inte vinner en bok så kan du t ex beställa den hos Bokus. Och glöm inte bort att besöka Skyltat.se!

You Might Also Like