Vårens roligaste bok tävling!

Känner ni till Skyltat.se? Det är klart ni gör det! Sveriges roligaste skyltsajt har levererat särskrivningar, arga lappar, tokiga rubriker och kanske inte helt genomtänkta skyltar i en rasande takt till 100 000-tals svenskar sedan 2009.

Skum kanin med ananassmakMed bidrag från sina flitiga och skarpsynta läsare har David Stark och Stellan Löfving, som står bakom Skyltat.se, precis släppt en bok med det bästa från denna roliga sida. Boken ”Skum kanin med ananassmak” ligger – med all rätt – högt upp på topplistorna hos bokhandlare över hela Sverige.

Själva sidan Skyltat.se, med dess systersidor, ligger sedan några år tillbaka i ett WordPress-nätverk på en VPS hos oss på FS Data. Med den trafik och uppmärksamhet som David och Stellans skyltsida har fått så är det ett strålande exempel på hur snabba och kraftfulla FS Datas VPS-tjänster är.

Igår kväll var flera av oss från FS Data på releasefesten för ”Skum kanin med ananassmak”. Det var en rolig och gemytlig upplevelse på Bonden Bar i Stockholm. Kvällen till ära så bjöds det bl a på skumkaniner till alla gäster.

Vi fick även med oss 5 st signerade exemplar av denna nya bok, som vi vill ge bort till er – våra besökare och kunder.

Vill du få ett exemplar av ”Skum kanin med ananassmak”? Dela detta inlägg på Facebook eller Twitter!

Vi väljer ut 5 st vinnare som får boken på posten nästa vecka.

Även om du inte vinner en bok så kan du t ex beställa den hos Bokus. Och glöm inte bort att besöka Skyltat.se!

You Might Also Like
7 Comments
 • Johnny
  says:

  ”Vårens roligaste bok tävling!” Eftersom ni nämner tokiga rubriker, borde inte meningen skrivas lite mer förståeligt, så ni inte själv faller i fällan? ”Vårens roligaste boktävling!” eller ”Tävling! Vinn vårens roligaste bok!”
  Eller det är ironiskt?!

 • Inger Brune
  says:

  Av alla tusentals bidrag till ”skyltat.se” har författarna valt ut ett av mina bidrag! (Har köpt en bok – som jag hade tänkt ge bort, men när jag glatt upptäckte detta, vill jag gärna vinna en ”egen”!)

 • PixelCat
  says:

  Är inte detta ett förbjudet lotteri? Kolla i Lotteriförordningen:

  ”Lotteri eller tävling på Facebook/sociala medier
  Tillstånd till lotterier kan inte ges till privatpersoner eller företag

  På sociala medier är det allt vanligare att företag och privatpersoner uppmanar besökare att delta i olika aktiviteter, t.ex. att ”gilla” något eller ”dela” något med sina vänner. Genom att göra detta deltar man sedan i någon form av utlottning där man kan vinna biljetter, pengar eller varor. Ett arrangemang som avgörs med slumpens hjälp, är ingen tävling utan räknas som ett lotteri och kräver tillstånd. Tillstånd kan inte ges till privatpersoner eller företag.”

   • sulo
    says:

    Vänta nu lite här. Vi uppmanar våra besökare att dela detta blogginlägg via Facebook och Twitter. Vi försöker inte få dem att gilla oss på Facebook eller att gilla något inlägg på Facebook. Sedan kommer vi att välja ut 5 st vinnare. Vi kommer inte att lotta fram dem på något sätt.

  • Martin Lundin
   says:

   Hmm. Jo, det är då för väl att du finns och håller koll på sådana här hemskheter. Det måste ju gå rätt till! Tänk om någon skulle vinna en bok för 83 spänn utan att ha en statlig kontrollant närvarande. Kan riktigt se framför mig hur du som en moralens riddare attackerar mellanstadieelever som arrangerar lotteri för att få in pengar till klassresan också. Kämpa på och håll koll på dessa fräcka uslingar!

Lämna ett svar