Kampanj: .se domän med e-post helt gratis!

Höstens stora domänkampanj är här. Under hela oktober månad erbjuder vi registrering av en .se domän, med vår snabba, säkra och stabila e-posttjänst E-post Bas, helt kostnadsfritt i ett år. Inga konstigheter helt enkelt.

E-post Bas är en ny tjänst hos oss, som utmanar de stora amerikanska e-posttjänsterna. Med E-post Bas ingår 5 st e-postkonton á 5 GB utrymme, webbmail, POP/IMAP/SMTP, virus- och spamfilter, mobilt stöd och mycket mer.

Dessutom – till skillnad från många utländska aktörer – så erbjuder vi fullständig personlig integritet med våra e-posttjänster. Vi påverkas inte av utländska övervakningslagar.

Läs gärna mer om E-post Bas här.

Erbjudandet om en kostnadsfri .se domän med E-post Bas är begränsat till max en registrering/person. Det gäller mellan 1-31/10 2012, för nya registreringar av .se domäner.

Om ni vill registrera flera .se domäner under oktober månad så erbjuder vi dessa för 25 kr + moms/domännamn. Det går att registrera hur många .se domäner som helst till denna kostnad. Inga konstigheter där heller.

Så passa på nu – registrera en .se domän helt gratis med marknadens främsta e-posttjänst!

You Might Also Like