Domän-tombola: de sista 2 vinnarna

Vi påbörjar det nya året med att runda av domän-tombolan som vi körde under vår stora domän-REA förra månaden. Även om vi bara kunde ge bort 8 stycken Kindle Fire-pekplattor så var alla som köpte domännamn hos oss riktiga ena vinnare.

Nu kostar en .se, .nu eller .eu domän 90 kr + moms/år hos oss, så det är fortfarande riktigt prisvärt! 😉

Våra två sista vinnare, som slumpmässigt plockades ut och fick besvara en utslagsfråga, är Kim Lindberg och Meta Persdotter. Ett riktigt stort grattis till er – samt till våra tidigare 6 stycken vinnare. Hoppas ni får mycket nytta och nöje med era pekplattor.

Kindle Fire är ännu inte officiellt släppt här i Sverige, men där den är tillgänglig så är den en riktig storsäljare. Enligt Amazon, som är världens största e-handelsföretag, så har Kindle Fire varit 1:a på deras försäljningslista sedan den släpptes för 13 veckor sedan. I december såldes det 1 miljon Kindle Fire-pekplattor – varje vecka.

Nu håller vi tummarna för att Kindle Fire ska komma hit på riktigt, så att vi också kan få lägga våra händer på den.

You Might Also Like