Behöver ni en egen serverhall?

FS Data erbjuder en enorm bredd av tjänster, från domännamn och webbhotell till VPS:er, dedikerade servrar och colocation. Detta innebär att våra kunder aldrig behöver oroa sig för att de ska ”växa ur” sina tjänster hos oss. Oavsett vad man har för behov så ska vi kunna täcka det.

FS Data är en sann helhetsleverantör. Det är därför med stor glädje som vi lanserar vår nya tjänst Colocation Live.

Har ni någonsin känt att ni skulle behöva en helt egen serverhall? Att ni vill få obegränsad åtkomst, dygnet runt och året om, med fullständig säkerhet och tillgänglighet för era servrar? Då är Colocation Live det som ni söker. Med Colocation Live får ni nämligen tillgång till en helt egen serverhall.

I våra lokaler i Helsingborg har vi byggt en helt ny serverhall, särskilt anpassad för våra colocation-kunder. Hallen är inredd med låsbara rack, som enbart dess ägare kan öppna. Inträde till serverhallen sker både via en sluss, som kräver kod och bricka, samt en ytterligare förstärkt säkerhetsdörr, som kräver kod, bricka och fingeravtryck.

Serverhallen är skalskyddad med 120 minuters brandskydd i både väggar och dörrar. Släckning av eld sker automatiskt med HFC 227ea (FM-200), en icke hälsoskadlig gas. Denna gas har ingen negativ inverkan på elektronik (servrar och annan nätverksutrustning).

Hallen är likaså försedd med både UPS-aggregat (batterier) och en kraftfull diesel. Dieselaggregatet kan förse serverhallen med oavbruten ström i 36 timmar, utan påfyllning. Dieseln kan givetvis även fyllas på under drift. Serverhallen kyls via fjärrkyla, precis som vår primära hall, med två separata kylaggregat.

Med Colocation Live hyr man delar av, eller ett helt, serverrack (1/4, 1/2 eller 1/1). Som kund har man alltid fullständig åtkomst – dygnet runt, året runt – till sina servrar. Våra servertekniker kan även bistå med assistans vid behov.

Låter det intressant? Då ska ni läsa mer om hur ni får åtkomst till en egen serverhall med Colocation Live hos oss. Ni har givetvis möjlighet att komma förbi oss i Helsingborg och besöka denna serverhall innan ni bestämmer er.

You Might Also Like