Påminnelse: vi hjälper er att byta webbhotell

Du har väl inte missat att vi, sedan mer än ett halvår tillbaka, helt kostnadsfritt hjälper våra nya kunder att byta webbhotell? Detta är en väldigt uppskattad, väl fungerande och smidig process hos oss. Sedan vi införde vår flytthjälp har närmare 100 nya kunder fått hjälp att byta webbhotell till oss på FS Data.

Att byta webbhotell kan många gånger vara en rätt så komplicerad uppgift, där man behöver komma ihåg en massa olika saker (peka/överföra domänen, ladda ner/upp hemsidan, fixa databaser, återskapa e-postkonton osv osv). Men med vår hjälp så är detta ett minne blott!

Så gör som ett stort antal nöjda kunder till oss – låt oss hjälpa er att byta webbhotell. Bocka bara i nedanstående alternativ i vårt orderformulär så flyttar vi er utan någon extra kostnad:

Ps, vi erbjuder öppet köp i 30 dagar. Så ni kan testa oss helt riskfritt. Läs gärna mer om varför man ska välja FS Data.

You Might Also Like