Domän-tombola: för tredje veckan i rad, vi har 2 st vinnare!

Vår stora domän-REA – med .se, .nu och .eu domäner för 19 kr – är en riktig braksuccé! Inte nog med att det registreras en massa domännamn hos oss, i vår domän-tombola har nu ytterligare två personer vunnit varsin Kindle Fire-pekplatta.

Precis som tidigare denna månad så har vi slumpmässigt plockat ut två domänregistranter, som lyckats besvara en utslagsfråga och fått sig en tidig julklapp. Denna vecka heter vinnarna Gabrielle Gauthier och Stephan Nielsen. Vi gratulerar er båda till vinsten, som skickas ut här inom kort.

Nu går vi in på den sista veckan av vår domän-tombola. Om du inte redan har registrerat ett (eller flera) domännamn hos oss – gör det då snarast möjligt! Dessutom pågår vår stora webbhotellsrea, med 50 % rabatt det första året och ingen startavgift, enbart fram till i övermorgon (torsdag 22/12).

Slå två flugor i en smäll här innan jul – registrera en domän och skaffa dig ett webbhotell hos oss idag!

You Might Also Like