Ett litet bidrag till framtida lokala stjärnor

Det vi pratar om idag – den mobila webben, mobil e-handel och dess ljusa framtid – har några riktigt smarta och framsynta personer pratat om i över 5 års tid i vår kära grannstad, Malmö. Inte nog med det, de har även kämpat hårt och länge för en allmän kompetensutveckling inom detta område, över hela Sverige.

Medan många svenska IT-utbildningar idag i princip handlar om utveckling av HTML, Flash och (lite) JavaScript så får eleverna på Malmö Yrkeshögskola och Entreprenörsskolan N3P lära sig om den senaste tekniken, från utveckling och publicering av mobila applikationer för iPhone/iPad och Android till viral och effektiv marknadsföring på nätet.

En utbildning på MYH/N3P är ett säkert kort till en lyckad framtid, både för eleverna och deras blivande arbetsgivare. Malmö Yrkeshögskola har dessutom inlett samarbeten med både Göteborgs Yrkeshögskola och Stockholms Yrkeshögskola, för att täcka den ständigt ökande efterfrågan på deras utbildningar och kompetens.

Det här är något som vi på FS Data beundrar och uppskattar något enormt. Vi älskar entreprenörer, företagare och lokala förmågor. När vi blev tillfrågade om att stötta dessa elever så var det ett väldigt enkelt val.

Nu får alla elever på Malmö Yrkeshögskola och N3P Entreprenörsskola ett års valfritt webbhotellspaket, med en .se domän, från oss på FS Data. Det är det minsta vi kan göra för dessa framtida lokala stjärnor.

Det här är vad Claes Magnusson, en av eldsjälarna bakom MYH/N3P, har att säga om det:

– Framtidens företagare ställer höga krav på säkerhet, hastighet och tillgänglighet på nätet. Med FS Data får våra elever en utmärkt plattform för att utveckla sina praktiska kunskaper.

Vi tackar för de vänliga orden och hoppas att detta är början på ett långt och framgångsrikt samarbete. Precis som med alla våra kunder så kommer vi göra vårt yttersta för att leverera så bra tjänster och support till eleverna på Malmö Yrkeshögskola och Entreprenörsskolan N3P.

You Might Also Like