Sveriges snabbaste webbhotellskunder

Inte nog med att våra tjänster är väldigt snabba, många av våra kunder är likaså helt otroligt snabba. Som ni vet så ger vi bort 1 års kostnadsfritt webbhotellspaket varje dagmed dagens kod – på Facebook och Twitter. Koderna skickas ut vid slumpmässiga tidpunkter och det är först till kvarn som gäller varje dag.

Vi får ofta glada tillrop av de som vinner dagens kod (och vi älskar det lika mycket varje gång), men det händer att vissa suckar uppgivet över att, precis, ha missat sin chans. Att hinna med dagens kod är en utmaning, men det är likaså lite av charmen med det hela.

Nu har det gått ett kvartal sedan vi lanserade dagens kod. Som de givmilda statistiknördar vi är så vill vi dela med oss av lite siffror kring dagens kod under denna tid.

Topplista, snabbast använda koder:

  1. 30/6 – 6 sekunder (!)
  2. 26/7 – 11 sekunder
  3. 30/7 – 12 sekunder
  4. 4/7, 2/8 & 25/9 – 13 sekunder

Topplista, långsammast använda koder:

  1. 29/6 – 4:32 minuter
  2. 31/8 – 4:19 minuter
  3. 21/7 – 4:16 minuter
  4. 11/7, 19/9 – 4:11 minuter

Genomsnittlig aktiveringstid, dagens kod: 1:10 minuter.

Visst är det fascinerande? Dagens kod har blivit en väldigt uppskattad liten tävling, som vi hoppas kunna fortsätta med ett bra tag här framöver. Tycker du att vi kan förändra eller förbättra dagens kod på något sätt? Lämna gärna en kommentar om det här!

Och när vi ändå diskuterar snabbhet, kan vi en gång för alla ta död på myten om att sköldpaddor är långsamma? 🙂

You Might Also Like