Webbhotell som webbhotell, eller?

När du hör ordet webbhotell, vad tänker du då? Tänker du på en serverhall med kraftfulla maskiner, dieselaggregat, avancerade säkerhetssystem samt en snabb och effektiv supportavdelning och ett stabilt företag? Eller tänker du på en finnig tonåring som sitter hemma i källaren med ett gäng gamla risiga datorer?

Ett webbhotell är inte det andra likt. Även om det så kan se ut.

Till skillnad från många andra aktörer, däribland några av de största, så äger FS Data en egen serverhall, med kraftfull, redundant och säker infrastruktur. Samtliga avdelningar på företaget är ordentligt strukturerade, bemannade och utbildade. Dessutom är FS Data ett familjeägt företag, som grundades redan 1997, med en ordentlig och ordnad ekonomi.

Jag vågar påstå att FS Data tillhör det absoluta toppskiktet i Sverige när det gäller tekniskt, affärsmässigt och ekonomiskt utvecklade webbhotell och serverleverantörer.

Detta är något som vi kommer att ta tillvara och förtydliga för er här framöver. Det är nämligen väldigt få, utanför FS Data, som känner till allt det här. Vi har nämligen, historiskt sett, inte varit så bra på att förmedla det. Men nu ska det bli ändring på det.

Nu inleder vi nämligen vår resa mot en bättre, tydligare och mer seriös bransch. Vi är inte ute efter att slå på våra branschkollegor, utan bara visa upp våra skillnader. Många gånger kommer detta att väga till vår fördel – som förklarat här ovan – och där vi inte räcker till idag, där ska vi bli bäst imorgon.

FS Data är inte som alla andra webbhotell. Det är någonting väldigt, väldigt bra.

Förutom vår nya företagsblogg här på www.blogg.fsdata.se/ så finns vi nu även på Twitter och Facebook. Följ oss gärna där också. Och lämna gärna en kommentar, vi vill givetvis höra vad ni tycker om oss på FS Data.

You Might Also Like