Nytt e-postsystem för alla webbhotellskunder

Vi har under en tid erbjudit e-post på vårt Exchange-baserade system. Nu börjar vi inom kort med arbetet att flytta alla våra kunders e-post till detta ännu stabilare och säkrare system. För de webbhotellskunder som fortfarande ligger kvar på det gamla mailsystemet kommer era e-postkonton migreras kostnadsfritt. På det nya systemet erbjuds en modernare webmail samt nya tjänster och möjligheter. Mer information om detta finns på: https://fsdata.se/exchange/

Migrering tar normalt mellan 1 – 2 timmar beroende på hur många e-postkonton som skall migreras samt hur mycket mail som ligger på dem. När migreringen är genomförd kommer ni att få ett mail med nya inloggningsuppgifter. Allt ni behöver göra är att följa instruktionerna och korrigera uppgifterna i er e-postklient.

Mer information skickas ut, till angiven teknisk kontakt, i god tid innan migreringen. Har ni inte en teknisk kontakt i WAFF så rekommenderar vi att ni lägger till en så snart som möjligt. Detta för att ni ska vara säkra på att få all nödvändig information.

Om ni har frågor eller önskemål angående migreringen så ber vi er återkomma via helpdesk eller telefon 020 – 91 75 00.

You Might Also Like
1 Comment
 • Phebe
  says:

  Jag har inte fått något mejl med nya koder. Sedan den 31 december får jag inga mejl längre på mina domäner hos er. Därför kan jag inte skriva med hjälp av helpdeskkod heller. Kan inte logga in varken på nya eller gamla webmailen.

  Jag har en annan adress som ni kan skicka till som jag fortfarande når: phebeleyser@gmail.com

  Min huvuddomän är http://www.pley.se

  Phebe

Lämna ett svar